Vattacukor-dög

2011.01.04. 20:18

Nem gondoltam volna, hogy valaha engem is elér a kutyafajták iránti láz. De itt van! Kedves blogom, fogadd szeretettel a Pomerániai törpespitzek legszebbjét, Elishát. Már a neve is meg van, csak ő nincs... Még rám vár valahol. De már készen állok rá! Végre lesz valaki, aki feltétel nélkül szeret majd, hiszen én már most a szívembe zártam. 





 

A bejegyzés trackback címe:

https://daretodream.blog.hu/api/trackback/id/tr492560924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daemona 2011.01.05. 11:01:53

Imádni fogod! Nekem is spiccem van, előtte egy hatalmas fekete németjuhászom volt, és lenéztem a kiskutyákat. Vukinak hívják, közép spicc, asszem német (találtuk, de fajkutyus). Először azt hittük, hogy egy cirkuszból szökött el, mert szabályosan zsonglőrködik a labdával, és úgy futkározik, mint egy miniatűr paripa. Imádni való, szeretetéhes szőrgombóc.

Dare To Dream 2011.01.05. 11:16:42

@Daemona: Nagyon jól hangzik, amit leírtál... Nem bírok már magammal! :D
süti beállítások módosítása